2013. április 2., kedd

Műtermi fotózás II.

Ezen a hétvégén ismét a Photobalance műteremben jártam, de most az 1-es stúdiót próbáltuk ki. Itt is található egy szép fehér sarok, ezen felül van egy bézs színű falrészlet ahol kellemes hangulatú gyerek családi fotókat lehet készíteni. Ennek a résznek a különlegessége pedig a fekete sarok, illetve a hűtulról megvilágíthaó üvegtéglás zuhanyzó.

Elsőként egy kedves orvos ismerősünk érkezett akiről néhány portré képet készítettem hamarosan induló új weboldalához: www.szerelmifajdalomklinika.hu


Közben márcsemetéim is a sdtúdióban voltak, így róluk is próbáltam  néhány képet csinálni, Viktorka inkább csak bohóckodott így róla igazi eleven fotók születtek :)Eszti viszont amikor épp kedve volt mint es kis angyalka úgy pózolt, nála igai kihívás mivel lehet rávenni, hogy azt csinálja amit kérek tőle :)Családom után egy kollégám családja érkezett, ahol a gyerekek ugyan egy idősek voltak az enyimekkel, de Blanka mint egy kis tündér úgy viselkedett így igazán aranyos képek születtek róluk.A napot végül párom barátnője zárta, akiről kisebb "modellportfoliót" készítettem, nála kipróbáltuk a zuhanyzós világító falat, igaz a zuhanyzás elmaradt :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése