2013. március 21., csütörtök

Műtermi fotózás


Az elmúlt hétvégén a PhotoBalance Stúdió műtermébe látogattam el, ahol tapasztalhattam milyen igazi profi körülmények között dolgozni. 

A Stúdió két műteremmel is büszkélkedhet, most az úgynevezett napfénystúdiót béreltem ki.  Itt a fotósok a lehetőségek tárházával találkozhatnak, nem egy szokványos papírhátteres stúdiórol van szó hanem valódi hátterekről. Található itt egy gyakorlatilag hatalmas white box, aminek segítségével igazi hófehér képeket lehet készíteni, ráadásul a glamour fotók kedvelőinek még egy fehér francia ágy is található benne.


Ezen felül van itt téglafal, valódi fa háttér, reluxa, és világító fal is.

Így egymás után remek lehetőségek nyíltak, hogy párom húgáról készítsek egy kis modell portfóliót, lefotózzam kollégáim gyerekeit illetve családját, végül a sort egy kismama zárta.

A siker szerencsére nem maradt el, így hamarosan újabb alkalmam lesz itt fotózni, de legközelebb az 1-es műtermet is kipróbálom március 30-án, majd április 21-án ismét a napfénystúdiót fogom meglátogatni, de akkor már remélhetőleg az idő is kegyes lesz hozzánk és a műteremhez kapcsolódó szabadtéri részen is tudunk fotózni.

És íme az itt  készült fotók :)
Ha neked is megtetszettek a képek, van még szabad hely a következő alkalmakra, így ne habozz jelentkezni!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése